Wie ben ik

Mijn naam is Shalini Datadien, ik ben de oprichtster van Shaya’s. Ik ben 20 jaar oud en volg een ICT-gerelateerde studie aan de Haagse Hogeschool. Hiervoor heb ik een niveau 4 opleiding gevolgd (applicatie ontwikkelaar) om kennis te maken met de ICT.

Sinds jongs af aan heb ik een passie voor dansen. Ik heb verschillende soorten dansen beoefent, waaronder de Bollywood dans en de Indiase klassieke Kathak dans. Hierdoor heb ik veel discipline en respect meegekregen. De normen en waarden en het respect voor jezelf vind ik heel belangrijk.

Be nice to people

Waarom Shaya’s

Shaya’s is opgericht, omdat ik naast mijn studie een nieuwe uitdaging zocht. Het opzetten van mijn eigen onderneming zie ik als een leerzame ervaring. Ik ga dan ook meer praktijkkennis opdoen die je niet meekrijgt tijdens je studie, want stage lopen is toch anders dan je eigen onderneming runnen.

De naam Shaya’s is ontstaan door de bijnaam die mijn moeder mij gaf: Shaya.

Wat gaat Shaya’s doen

Tegenwoordig vlogt bijna iedereen, dus Shaya’s ook! In mijn vlogs is te zien hoe ik mijn studie volg en wat er allemaal bij komt kijken. Kortom: ik geef jullie een kijkje in mijn studentenleven. Ik hoop dat ik met mijn vlogs meerdere meiden kan aanmoedigen om een studie in de IT te kiezen. In de toekomst zal Shaya’s gaan uitbreiden om bedrijven te adviseren op het gebied van informatiebeveiliging.

Zie YouTube kanaal – Shaya’s.

IMG_4997